ERVARINGEN

caret-down caret-up caret-left caret-right
Daan Brinkmann Noordwijk

Met wat vermoeidheidsklachten en overtraindheidsverschijnselen shiatsu therapie ondergaan. Door de massages ben ik me bewust geworden van het drukke leven en dat je af en toe momenten van rust (zoals een shiatsu behandeling) moet ondergaan om jezelf rust te gunnen. De massages zijn heel ontspannend en kleding kan gewoon aan blijven!

Na de behandeling langzaam af van de vermoeidheid en door zelf te beslissen wanneer je rust moet houden of even voor jezelf moet kiezen ook van de overtraindheidsverschijnselen afgekomen!

Fenna Brinkmann Amsterdam

Op het moment dat je de praktijk binnenstapt beland je in een oase van rust. Door de Shiatsu massages bij Chiatsea heb ik meer energie en slaap ik veel beter, ook mijn darmklachten zijn afgenomen. Michelle helpt je op een hele ontspannen manier van allerlei klachten af!

Gwen Kennedy

Voor het eerst Shiatsu massage ondergaan en het is prima bevallen! Ik heb veel last van nekklachten. Na de behandeling voelde mijn nek een stuk beter. De behandeling voelt heel ontspannen aan. Echt even tijd voor ontspanning tijdens de hectiek van alle dag. De volgende behandeling staat al weer gepland!

Nelleke de Bruijn Krimpen aan den Ijssel

Na maandenlang getobd te hebben met schouderklachten die ondanks manuele therapie en oefeningen niet echt verbeterden 1 behandeling bij Chiatsea ondergaan en het resultaat is verbluffend !!!!! Veel minder pijn en verbetering van de beweeglijkheid waardoor ook mijn slaapproblemen , veroorzaakt door de pijn grotendeels verdwenen.Ik raad deze therapie iedereen aan.